Bryllup- og familiefotograf

Hei,

jeg heter Marte

Bryllup-, familiefotograf og

historieforteller


Jeg er så glad for at du titter innom!

Da er du kanskje på jakt etter den perfekte fotografen for akkurat deg.


Jeg gleder meg til å bli kjent med deg!

Denne siden er for tiden under redigering. Alle produktene som er listet her tilbyr vi, men presentasjonen er ikke oppdatert - prisene er veiledende.

Digitale kvalitetsbilder er topp, men bildene fortjener å komme ut i varmen. De beste bildene dine bør henges opp og vises frem. Det er først da du får glede av bildene dine hver dag og du faktisk ser hvor flotte bildene dine virkelig er!


BILDER GJØR SEG BEST PÅ VEGGEN ELLER I ALBUM.

Innrammet bilde


Du velger selv om du vil ha bildet med passepartout, laminert eller kantløst med glass. Vi monterer kun akrylglass i våre rammer. Laminerte bilder leveres uten glass.

Bildeplate // Bildeplate Collage

Bildeplater er et kvalitetsprodukt i stilrent design som setter bildet i fokus. Den har en nydelig matt laminert overflate. Du velger selv kantfargen.

En stor fordel med bildeplater er at de egner seg godt til å lage collager på veggen. Familieveggen med høykvalitetsbilder presentert på en moderne måte er nå i «skuddet» og hos oss kan dere få akkurat den "veggen" dere ønsker. Kom innom og se et eksempel i vårt studio. 

ALBUM / BILDEBOKS


Vi kan tilby flere ulike album av høy kvalitet. Felles for de alle er at vi laminerer bildene før vi limer de inn i albumene. Da får du et album med bilder som aldri falmer.


Er det vanskelig å velge? Vi gir gjerne råd og du kan se eksempler på de ulike typene i vårt studio.


Lerret

Et bilde produsert på lerret er stilig! Hos oss får du lerret i halvblank utførelse oppspent på en blindramme - enten 3 eller 4 cm dyp. Større bilder fra ca. 40 x 60 cm gjør seg best med den kraftigste blindrammen på 4 cm. Mindre bilder leveres med 3 cm dybde. Et lerretsbilde fra oss tåler litt fukt og kan fint tørkes av med en fuktig klut.

Artlux

Artluxe er et kvalitetsprodukt som er vannavvisende, ripesikkert og falmer garantert ikke i fargene med årene. Et Artluxe-bilde kan faktisk stå ute i vær og vind om du skulle ønske det. Bildet skrives ut på spesialpapir, deretter påføres en klar glassfilm før det monteres på en 2 mm Ibond plate eller en 16mm MDF plate

Takkekort // JULEKORT

Våre takkekort har standard størrelse på 15 x 15 cm og leveres med konvolutt. Du kan velge 2 eller 4 sider på kortet. Ønsker du flere sider og/eller andre størrelser på kortet, så fikser vi det.

Budjsett rammer

Rammen for alle på budsjett! Også en populær gaveramme til de som ønsker å gi bort innrammet bilde.

Enkle forstørrelser

Du kan velge mellom ubehandlet eller laminert overfalte.