Bryllups- og familiefotograf // Don't Be Negative // Marte


Deres tid og historie sammen fortjener å bli foreviget.

Familiebilder er en investering i fremtiden, og vil bare vokse i verdi for dere etter hvert som årene går. Før du vet ordet av det er barna blitt voksne mennesker. Å ha bilder som representerer dere hengende på veggen eller samlet i et album av ypperste kvalitet er noe du ikke vil angre på.

Tusen takk for fantastiske bilder og rammer! Vi er kjempe fornøyd og synes prosessen har gått som en lek. Vi kommer til å anbefale deg varmt videre!

Nina og Espen

// Foreldrepar

Bildene og minnene som blir viktigst for barna når de selv er voksne er de de har sammen med deg!

Jeg setter av god tid slik at fotograferingen blir stressfri og koselig. Kanskje har du små barn som blir sultne, kalde eller trenger litt trøst underveis. Det hører med!

Invester i minnene dine - det er uungåelig at minnene er det vi sitter igjen med til slutt...
husk å la barn være barn. La meg fange øyeblikkne slik de er - omfavn situasjonene som utspiller seg. Ikke tenk at barna skal "oppføre seg", de skal være seg selv og dere skal ha det gøy og hyggelig sammen! Når det er målet er halve jobben gjort!

Måten jeg jobber på


Mine kunder skal aldri føle at de skal "prestere" noe når jeg fotograferer dem. Jeg er ute etter de naturlige øyeblikkene - for noen kommer de frem uten mye veiledning, -for andre er det nødvendig med beskjeder og "oppgaver" fra meg slik at de naturlige og nære øyeblikkene vi er ute etter kan utspille seg. Det er mitt ansvar - ikke deres. Len dere tilbake og vær i øyeblikket.

Ikke si "smil"


Jeg er ikke den fotografen som ber barna deres stå stille, se rett inn i kameraet og smile. Jeg fokuserer på å bygge relasjon til barna slik at de føler seg trygge. Jeg fotografere barna slik de er, da blir det mye mer naturlig. Latteren og smiliene kommer - ikke vær redd for det. Situasjonsbilder ute hvor dere leker sisten, plukker blomster, sitter sammen og koser dere på et teppe eller mater dyr er det fineste jeg vet.


På tide å si

Hei, jeg heter

Marte

HEI !

Bryllup-, familiefotograf og

historieforteller


Jeg er så glad for at du titter innom!

Da er du kanskje på jakt etter den perfekte fotografen for akkurat deg.


Jeg gleder meg til å bli kjent med deg!

30 år
Mamma til TO SMÅ GUTTER
Bor i Brønnøysund
Reiser dit du vil - i inn- og utland

Mer om meg

Jeg elsker sjokolade, bålkaffe, rødvin og å utforske nye steder! Tid sammen med de jeg er glad i er det jeg verdsetter aller høyest og prioriterer.


Trives aller best ute i naturen sammen med guttene mine, med kamera i hånden.

Jeg ser på fotografering som historiefortelling og en unik måte å formidle følelsene mellom folk og magien i naturlig lys.

Australia er mitt andre hjem

- jeg har bodd der,

møtte mannen min der

og vi reiser dit så

ofte som vi kan!


For meg kan ingenting

måle seg med å få lov

til å arbeide med det

jeg elsker. Kunst i form

av lys, folk og følelser.


Din investering

Hva koster det?

Ofte stilte spørsmål

Hva skal vi ha på oss på familiebildene? 

Først og fremst må dere ta på dere klær som dere føler dere komfortabel i. Jeg anbefaler at dere velger plagg uten mye tekst, mønster og sterke farger. Det er veldig fint hvis dere harmonere litt med hverandre. Årstid er så klart en faktor men, ullklær er som regel en vinner. Ellers er det lurt å velge farger som allerede finnes i naturen (både for ute-og studio bilder). Jordtoner, grønt, rust osv. Alle mine kunder får tilsendt mine beste tips i forkant av fotograferingen.

Skal vi ta med noe? 

Husk mat og drikke!
Jeg bruker ikke mye rekvisitter når jeg fotograferer, men det hender. Spesielt hvis det er små barn. Hvis dere har noen ønsker kan det være lurt å ta kontakt med meg i god tid før fotograferingen. 
Dere kan godt ta med en kosebamse eller leker barna er glade i, - og et pledd å sitte på er aldri dumt.

​ Kan vi ta med besteforeldre?

Gjør gjerne det! Det er bare hyggelig :-)

Når på dagen er det best å ta bildene?

Vi avtaler en tid som passer godt for dere. Det er aller finest lys når solen står lavt på himmelen så det vil variere med årstiden.

Hvor lang tid tar famillefotografering?

Jeg bruker som regel inntil en time på en fotografering.

Hva gjør vi hvis det er meldt dårlig vær? 

Det er helt greit å utsette fotograferingen til en dato med bedre meldinger. Men husk at vær også har sin sjarm. Med god dialog i forkant av fotograferingen finner vi ut hva som passer for akkurat dere.

Hvor mange kan vi ta med i studio?

Inntil 6 personer.

Hvilken årstid er finest?

Alle har sin sjarm. Og helt ærlig - er høst og vinterlys MINST like fint som vår og sommer.

Følg meg på Instagram