Konfirmant / Ungdom

Jeg tar konfirmant bildene du kan være stolt av!

Du og foreldrene dine vil kanskje ha forskjellige bilder? Kanskje vil de ha klassiske konfirmantbilder i finstasen eller bunaden som de kan pryde veggene og albumene med, mens du kanskje ønsker noen bilder i komfortable klær som du liker å gå i. Hos meg får du begge deler inkludert i prisen hvis du ønsker det! Da blir alle fornøyde og ingen ting er vel bedre enn det! 

Bildene kan tas på selve konfirmasjons dagen (da må man være tidlig ute for å booke tid) eller en annen dag.Ofte stilte spørsmål

Hva skal jeg ha på meg?

Jeg synes det er best om du møter opp på fotograferingen i finstasen (bunad, dress eller kjole). Hvis du vil kan du eter hvert skifte klær til noe som du føler deg komfortabel i. Kanskje det er treningstøy eller et annet fritidsantrekk. Jeg anbefaler at det ikke er klær med mye mønstre, skrift eller sterke farger - men det viktigste er at du føler deg komfortabel i klærne. Kontakt meg gjerne på forhånd hvis du blir usikker.

Men hva hvis det blir dårlig vær? 

Ønsker du å gjennomføre fotograferingen likevel går det helt fint. Da finner vi et sted med ly for regnet og det går bra å ha paraply på noen av bildene. Hvis du ønsker å utsette fotograferingen til en dag med bedre vær er det helt uproblematisk. 

Må jeg ta med meg noe?

Nei, det må du ikke. Men, hvis du ønsker at vi skal ta interessene dine inn i bildene kan det være fint å ta med et instrument du spiller eller en fotball/håndball hvis det er det du driver med - eller noe annet som viser interessene dine.

Kan jeg ta med dyret mitt på fotograferingen?

Selvfølgelig! Det er bare hyggelig hvis du vil ta med din firbente venn på noen av bildene. 

Kan vi ta bildene en annen dag enn konfirmasjonsdagen? 

Ja! Jeg anbefaler alle mine konfirmanter å ta fotograferingen en annen dag en selve konfirmasjonsdagen. Da har vi litt bedre tid og kan ta værforbehold om det er viktig for dere. Dessuten slipper du å stresse med å komme deg tilbake til gjestene som venter på deg

Kan jeg bruke bildene på sosiale medier? 

Helt klart! Men husk å kreditere fotografen på denne måten! Foto: Don't Be Negative Foto. 

Hvor lang tid tar fotografering? 

Som regel er det unnagjort på en time.