Bryllups- og familiefotograf // Don't Be Negative // Marte


Tiden går så fort.

Forevig det

aller vakreste du har.

Barna vokser så fort og gode bilder av de er veldig verdifulle i årene som kommer, både for foreldre, besteforeldre og etter hvert barna selv. Jeg oppfordrer alltid dere foreldrene til å være med på noen bilder. Det er bildene sammen med dere som barna vil sette høyest.

Baby (6-9 mnd.)Jeg anbefaler å ta babybildene når barnet er mellom 6-9 måneder gammel. Da greier de å holde hodet selv og noen både sitter og krabber.

1 års fotoBook 1-års foto i god tid før barnet fyller 1 år. Hva er vel finere enn å feire det aller første året av barnets liv med fantastiske bilder som både dere og barnet vil ha glede av resten av livet.

Barn skal kose seg på fotografering! For dem skal det oppleves som en lek - et eventyr, en opplevelse!

På tide å si

Hei, jeg heter

Marte

HEI !

Bryllup-, familiefotograf og

historieforteller


Jeg er så glad for at du titter innom!

Da er du kanskje på jakt etter den perfekte fotografen for akkurat deg.


Jeg gleder meg til å bli kjent med deg!

30 år
Mamma til TO SMÅ GUTTER
Bor i Brønnøysund
Reiser dit du vil - i inn- og utland

Mer om meg

Jeg elsker sjokolade, bålkaffe, rødvin og å utforske nye steder! Tid sammen med de jeg er glad i er det jeg verdsetter aller høyest og prioriterer.


Trives aller best ute i naturen sammen med guttene mine, med kamera i hånden.

Jeg ser på fotografering som historiefortelling og en unik måte å formidle følelsene mellom folk og magien i naturlig lys.

Australia er mitt andre hjem

- jeg har bodd der,

møtte mannen min der

og vi reiser dit så

ofte som vi kan!


For meg kan ingenting

måle seg med å få lov

til å arbeide med det

jeg elsker. Kunst i form

av lys, folk og følelser.Ikke si "smil"


Jeg er ikke den fotografen som ber barna deres stå stille, se rett inn i kameraet og smile. Jeg fokuserer på å bygge relasjon til barna slik at de føler seg trygge. Jeg fotografere barna slik de er, da blir det som mye mer naturlig. Latteren og smiliene kommer - ikke vær redd for det. Situasjonsbilder ute hvor dere leker sisten, plukker blomster, sitter sammen og koser dere på et teppe eller mater dyr er det fineste jeg vet.


Ofte stilte spørsmål

Hva skal vi ha på babyen? 

Bar hud er alltid veldig fint på babybilder. Ellers gjør bleietruser og småsko seg fint på småpikene. Alt som er heklet og strikket gjør seg som regel veldig bra på bildene. Tenk at det skal være duse farger eller at det skal gå "ton-i-ton". Bildene skal henge på veggen i mange år, så noe tidløst er kanskje smart?  

Hva skal vi kle på barna? 

Først og fremst må dere ta på barna klær som barna føler seg komfortabel i. Jeg anbefaler at dere velger plagg uten mye tekst og sterke farger. Det er veldig fint hvis barna harmonere litt med hverandre hvis de skal fotograferes sammen. Pastell, duse toner eller "ton-i-ton" er ofte et sikkerstikk! 
Ta gjerne med et skift til små barn, man vet jo aldri :) 

Skal vi ta med noe? 

Jeg bruker ikke mye rekvisitter når jeg fotograferer men det hender jeg tar med meg noe, spesielt hvis det er små barn. Hvis dere har noen ønsker kan det være lurt å ta kontakt med meg i god tid før fotograferingen. 
Dere kan godt ta med en kosebamse eller en leke barna er glade i,- og et pledd å sitte på er aldri dumt. 

Kan vi ta med besteforeldre?

Gjør gjerne det! Det er bare hyggelig -:)
PS. Det er veldig fint hvis foreldrene/besteforeldre også vil være med på noen av bildene. 

Hvor foregår fotograferingen?

Babyfoto tas oftest i studio, men kan også tas ute. Med barnefoto er det omvendt; oftest ute, men kan også tas i studio. Dette er helt opp til dere som foreldre. Hvis dere er usikre er det bare å ta kontakt så finner vi ei god løsning sammen. 

Når på dagen er det best å ta bildene? 

Vi avtaler en tid som passer godt for dere. Det er aller finest lys når solen står lavt på himmelen så ettermiddag/kveld eller tidlig formiddag gir flott lys. 

Hva gjør vi hvis det er meldt dårlig vær? 

Det er helt greit å utsette fotograferingen til en dag med bedre meldinger. Men husk at det kan være like fint med bilder i regntøy og med paraply som i sol med shorts og t-skjorte . 

Hvor lang tid tar fotografering? 

​Det er veldig individuelt. Jeg bruker som regel inntil 1 time på en på baby/barne-fotoseanse.

Hvor mange kan vi ta i studio?


Hvis dere er flere en 6 personer er det lurt å ringe meg så kan vi snakke om hva dere ønsker og hvordan vi skal få det til. 

Din investering

Hva koster det?

Følg meg på Instagram