Ekte, personlig og dokumentarisk!

// Fotograf Marte Kristiansen

DET FØRSTE "MØTE" MED DERES KUNDER SKJER SOM REGEL PÅ HJEMMESIDEN ELLER PÅ SOSIALE MEDIER

Miljøbilder av folk


Bilder av deres ansatte i sitt rette element kan være med på å bygge tillit og relasjon inn mot deres kundebase. For hvem er det engeltig som tar telefonen når en kunde ringer dere?

Beskrivende bilder av deres tjenester/produkter


Hvis kundene deres hva dere kan tilby dem med flotte og beskrivende bilder!

Tekst er viktig, men uten bilder som støtter opp om det dere formidler på hjemmesiden og sosiale medier er det ikke så kraftfullt.

Portretter av de ansatte man faktisk møter når man kommer til bedriften eller snakker med på telefonen , miljøbilder av folkene som jobber hos dere i sitt rette element og selfølgelig freshe bilder av deres produkter. Jeg har også et stort studio i Tønsberg ( Storgaten 11 3120 Tønsberg ) hvor dere er hjerteligst velkommen om det er ønskelig. Ta kontakt så hjelper jeg dere å finne det rette utrykket for å promotere akkurat deres bedrift.


Skaff dere en bildebank til SoMe.


Typisk vil det inkludere:

Ansatte i arbeidsmiljøet.

Miljøbilder av produkter

Produktbilder

Servicebilder

Bilder av arbeidsplassenFAMILIE OG BARN


Hele året fotograferer jeg familier, barn, søsken, gravide, nyfødte og konfirmanter.

DERES INVISTERING

VÅR BEDRIFT

Inkluderer :
Et planleggingsmøte for å kartlegge deres ønsker og forventninger.

Miljøbilder av de a


$1000

Package 2

Vix ut utinam feugait. Eu scribentur liberavisse nec. Dico fugit nostro cu pri, no putent nemore mel, ius at minim molestiae.


$2000

Package 3

Vix ut utinam feugait. Eu scribentur liberavisse nec. Dico fugit nostro cu pri, no putent nemore mel, ius at minim molestiae.


Contact me

Hei!


Min tilnærmning til foto handler om samhandlingen og følelsene mellom mennesker. Ta en titt rundt om på hjemmesiden og mine sosiale media kanaler for å se om vi er en match på stil. Av erfaring blir tidene booket ut litt frem i tid så ta kontakt med meg i dag for en fotoprat.


Selv om de fleste fotograferingene jeg gjør er ute i de vakre omgivelsene her på Helgelandskysten har jeg også fullt utstyrt studio i Storgata 24. Der finner du også et print-verksted hvor min far printer, monterer bilder, laminat, lerret, artlux, lager album og mye mer. Her printer vi også dine private bilder og monterer trykk ol. Ta gjerne en tur innom for å se på de bildene vi har utstilt i våre lokaler.


Vi snakkes.

//Marte


KONTAKT MEG HER!

“We all can dance,” he said, “if we find the music that we love.”