Gravid / Par-foto

Par:


Perfekt til gave til dere selv tilet jubileum ... eller bare en hyggelig date ...


Gravid:


Graviditet er en begivenhet i livet som er verdt å dokumentere!


Man er stolt og frodig, og med en voksende mage som man stolt viser frem! Linjene på kroppen er vakre og formfulle. Man bærer på et lite liv som snart skal få lov til å komme ut og blomstre.


Mange gravide tar seg en tur til fotografen for å forevige graviditeten. Fototrenden, som en gang ble “startet” av de gravide Hollywood-kvinnene, har spredt seg som ild i tørt gress. Nå om dagen er det nesten like vanlig som konfirmantbilder. 

Det er fantastisk og også ha med seg partner og eventuelt storesøsken til det lille barnet på noen av bildene. 

Ofte stilte spørsmål

Hva skal jeg ha på meg på bildene? 

Først og fremst må du ta på deg klær som du føler deg komfortabel i. Jeg anbefaler at du velger plagg uten mye tekst og sterke farger. Det er veldig fint med tettsittende plagg som viser frem magen. Det er tid til flere skifts. Enkelte ønsker å være ganske eller helt avkledd på noen bilder.

Skal vi ta med noe? 

Jeg bruker ikke mye rekvisitter når jeg fotograferer men det hender jeg tar med meg noe. Det er fint hvis dere tar kontakt på forhånd hvis det er noe Spesielt dere ønsker å ha med på bildene.  

Kan vi ta med vår firbente venn?

Gjør gjerne det! Det er bare hyggelig :)

Når på dagen er det best å ta bildene? 

Vi avtaler en tid som passer godt for dere. Det er aller finest lys når solen står lavt på himmelen så ettermiddag/kveld eller tidlig formiddag gir flott lys. 

Hvor lang tid tar fotografering? 

Det er veldig individuelt. Jeg bruker som regel inntil en time på en fotografering.

​ Hva gjør vi hvis det er meldt dårlig vær

Det er helt greit å utsette fotograferingen til en dato med bedre meldinger. Men husk at det kan være like fint med bilder i regntøy og med paraply som i sol med shorts og t-skjorte.